Regent Makelaars

Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen
Tel: 0513-640000
info@regentmakelaars.nl
Hoofdweg 470, 9765 CW Paterswolde € 1.025,- p.m.
Hoofdweg 470 in Paterswolde 9765 CW

Omschrijving

Op de zevende verdieping van serviceflat Noordwijk in Paterswolde vindt u een comfortabel appartement. Het uitzicht is schitterend: 's zomers en 's winters ziet u de bescheiden skyline van Groningen boven al dat groen en het weiland waar reeën geen uitzondering zijn en in de winter kijkt u onder andere uit op het Friesche Veen, de ijsbaan en het Paterswoldse meer.

Indeling:
Het appartement heeft twee ruime kamers, een balkon aan de voorzijde, een neutrale badkamer met douche, apart toilet en wastafel, en een nette keuken met een elektrische kookplaat

Informatie:
Het appartement is voor de doelgroep 50+.
U kiest voor full service appartementencomplex Noordwijk als u thuis wilt zijn, zonder de zorg voor een compleet huis te voelen. Als u actief gepensioneerd wilt zijn, op uw eigen voorwaarden. Als u een comfortabele uitvalsbasis tussen stad en land verkiest, met uitstekende logistieke voorzieningen. En als u onder full service ook verstaat dat u alleen betaalt voor wat u (in)koopt aan wonen en, eventueel, zorg. Om vervolgens snel verder te gaan met uw leven.

Kosten:
Kale huur: € 525,-
Service kosten: € 500,-
Totale huur: € 1025,- per maand
Eenmalig entreekosten € 750,-

De servicekosten worden jaarlijks vastgesteld door de VvE en worden rechtstreeks aan de VvE voldaan. In de servicekosten zitten o.a. de kosten van de medewerkers en de overige gezamenlijke kosten. Ook de stookkosten, centrale antenne en de kosten van waterverbruik van de bewoners zitten in de servicekosten.

Voor eigen rekening:
-Elektriciteit
-Onderhoud en e.v. verbouwing eigen appartement
-Huur logeerkamers: 1 persoon = € 20 per nacht / 2 personen = € 27 per nacht

Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Interesse? Belt u ons op 0513-436407.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.025,- per maand Waarborgsom € 1.025,- Specificatie inclusief servicekosten Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1971 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 68 m² Inhoud 140 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte