Makelaar Leeuwarden

Regent Makelaars is uw makelaar in Leeuwarden. Met onze unieke aanpak en passie voor het vak, kunt u met alle vraagstukken op het gebied van wonen bij ons terecht. Qua woningaanbod vindt u bij ons een ruim aanbod van zowel koopwoningen in Leeuwarden als huurwoningen in Leeuwarden.
 

Uw Makelaar in Leeuwarden voor aankoop, verkoop en verhuur

Wilt u een woning kopen in Leeuwarden of wilt u uw woning verkopen in Leeuwarden? Bij Regent Makelaars bent u altijd aan het juiste adres. Ons betrokken team heeft veel kennis van de lokale markt, waarmee wij u altijd van passend advies kunnen voorzien. Bent u van plan om uw woning in Leeuwarden te verkopen, maar bent u benieuwd of het voor u ook interessant kan zijn om uw woning in Leeuwarden te verhuren? Wij geven u graag een goed advies en kunnen het gehele beheer uit handen nemen, waardoor u een mooi rendement behaalt op uw woning in Leeuwarden, zonder alle rompslomp.
 

Makelaardij Leeuwarden

Bent u op zoek naar een makelaar in Leeuwarden die echt met u meedenkt, en die succesvol is door een eigen, unieke aanpak? Kies dan voor de makelaar met passie, Regent Makelaars, als uw makelaar in Leeuwarden. Neemt u contact op voor een kopje koffie?

Bent u nog niet direct op zoek naar een makelaar, maar bent u wel nieuwsgierig wat uw koopwoning in Leeuwarden waard is? Bereken dan nu direct de waarde van uw woning en ontvang een gratis waardebepaling.