Open Huis zaterdag 30 september

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? De volgende open huizen dag staat gepland op zaterdag 30 september 2017.

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een super kans om u breed te oriënteren. 

Deelname voor onze opdrachtgevers
De NVM Open Huizen Dag is een effectief instrument. Onderzoeken blijven aantonen dat huizen beter verkopen rond de NVM Open Huizen Dag. De NVM Open Huizen Dag heeft voordelen voor zowel koper als verkoper. Toekomstige kopers krijgen de mogelijkheid om met een vrijblijvend karakter diverse woningen te bezichtigen. Voor verkopers geldt dat zij meerdere bezichtigingen op één dag kunnen hebben en er aandacht gegenereerd wordt voor de woning, wat leidt tot een grotere kans op verkoop. Het is de bedoeling, dat u als verkoper die dag zelf uw deuren opent van 11.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden?
Aanmelden voor de NVM Open Huizen Dag van zaterdag 30 september 2017 kunt u doen via een e-mail naar info@regentmakelaars.nl of een telefoontje naar 0513-640000.

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Recentelijk verkocht: Munt 52 te Heerenveen

Mooi en scherp geprijsd appartement op de 12e verdieping. Een heerlijk uitzicht over Heerenveen, de supermarkt om de hoek en u staat met 10 minuten wandelen midden in het centrum. Wanneer u gebruik wil maken van het openbaar vervoer dan is deze locatie uitstekend. De bus en trein bevinden zich op vijf minuten loopafstand ! Het complex is voorzien van een centrale hal waar zich postbussen, liften en de trapopgang bevinden. Het is alleen voor bewoners mogelijk om de deur te openen, of via de intercom of met een speciale sleutel bij het betreden.

Copyright © Regent Makelaars 2018
  • Vastgoedpro
  • Funda

website door:

JNC Creative