Huylckensteinstrjitte 1

8835 XK Easterlittens

€ 153.000 k.k. Ik wil een bezichtiging aanvragen

Vrijstaande karakteristieke 30-er jaren woning, gelegen in het centrum van Easterlittens. Easterlittens ligt in de gemeente Littenseradiel, dit is één van de veiligste gemeentes van het land. Langs en door het dorp liggen de Bolswardervaart en de Snekertrekvaart die elkaar hier kruisen, wat mooie vaarroutes oplevert. Er zijn veel wandel- en fietsroutes en in de nabijheid ligge...

Lees de hele omschrijving

Omschrijving

Vrijstaande karakteristieke 30-er jaren woning, gelegen in het centrum van Easterlittens. Easterlittens ligt in de gemeente Littenseradiel, dit is één van de veiligste gemeentes van het land. Langs en door het dorp liggen de Bolswardervaart en de Snekertrekvaart die elkaar hier kruisen, wat mooie vaarroutes oplevert. Er zijn veel wandel- en fietsroutes en in de nabijheid liggen de vogelreservaten Skrins en Skrok. Het dorp kent een actief verenigingsleven, zowel op cultureel als sportief gebied. U vindt het dorp halverwege de weg van Bolsward (18 km) naar Leeuwarden (17 km).
Franeker en Sneek liggen elk op 15 km afstand; Amsterdam op 130 km. Het dorp is uitstekend bereikbaar via twee ontsluitingswegen naar de provinciale weg.

Begane grond

Via de centrale hal komt u in de woonkamer, woonkeuken en de bijkeuken met badkamer. De ruime woonkamer heeft nog prachtige originele elementen en wordt verwarmd middels een cv en een sfeerhaard. Er is een gesloten keuken, deze is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken heeft een wasbak en er is een doorloop naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, douche en een toilet. Ook komt u via de bijkeuken in de zonnige tuin.

Eerste verdieping

Via de trap komt u op de eerste verdieping, hier bevinden zich 3 slaapkamers.
Tevens is hier een badkamer gesitueerd, deze is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafel.

Bijzonderheden

In de garage vindt u een extra slaapkamer en er is een berging voor fietsen en dergelijke.
Bouwjaar: 1910 - 1930

Overdracht

Vraagprijs € 153.000 k.k.
Aangeboden sinds 07-10-2016
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woonhuis Woonhuis
Bouwvorm
Bouwjaar 1910
Bouwperiode 1906-1930
Soort dak Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruikersoppervlakten
Wonen (= woonoppervlakte) 107 m2
Perceeloppervlakte158 m2
Inhoud 335 m3

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal tuinen 1
Aantal vloeren 2

Energie

Energiebron Gas
Type boiler Nefit Economy HR
Verwarmingsmethode CV Ketel
Verwarmingsmethode (water) Centrale voorziening

Recentelijk verkocht: Overburen 23 te Peperga

Wat een super mooie locatie! Landelijk wonen in een riet gedekt landhuis met een gastenverblijf, tennisbaan, dompelbad en een sauna. Deze zeer fraai afgewerkte woning is geschikt voor dubbele bewoning en ligt in een omgeving met bossen en wandel- en fietspaden. De woning ligt nabij de A32 op slechts acht kilometer vanaf Wolvega, twaalf kilometer van Giethoorn en het Weerribben gebied en in een uur bent u in de randstad.

Copyright © Regent Makelaars 2018
  • Vastgoedpro
  • Funda

website door:

JNC Creative