Mijn favorieten

Ons kantoor

Regent Makelaars is een actieve makelaar in het noorden van het land. Ons kantoor is gevestigd in Oudehaske. Ons team bestaat uit vijf medewerkers, die ruime ervaring hebben in de vastgoedbranche. Pieter de Jong en Leen Simonse zijn makelaars die er naar streven om een verlengstuk te zijn, van wat u verwacht bij de verkoop van uw woning. Ellen de Vries en Reino Bouwhuis staan garant voor een soepele administratieve afhandeling van het verkoopproces. Petra van Zuiden houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur van woningen.

De naam Regent staat voor vertegenwoordiger van de koning, onze klant! Wie de naam Regent voert moet ook meer bieden. Met een frisse blik en actieve werkwijze bent u bij ons in goede handen.

Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht voor die emotie en gericht advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

De jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en gedegen vakkennis maken de organisatie tot een betrouwbare adviseur. Regent Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. De gedragsregels en erecode van VBO passen binnen de door Regent Makelaars gestelde hoge kwaliteitsnorm. Regent Makelaars  kunt u ook inschakelen als u op zoek bent naar een hypotheek, taxatie, verzekering of een woningstylist.

Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan huurwoningen en kunnen wij uw woning beheren (technisch en financieel) via Domi Wonen.
 

Regent Makelaars

Kantoor Vestiging Regent Makelaars

Adresgegevens

Baggelbak 1
8465 MB Oudehaske
KvK nummer: 64613542
BTW nummer: 8557.43.888.B.01

Routeplanner