Ons kantoor

Regent Makelaars is een makelaardij met passie bij het makelen. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Heerenveen, centraal in het noorden van het land. Ons werkgebied voor verkoop ligt dertig minuten rond Heerenveen, dit maakt Regent een ideale partner als u in deze regio ook weer een woning zoekt. Verhuur en beheer is landelijk in te zetten. Het actieve team van Regent Makelaars bestaat uit vijf medewerkers die ruime ervaring hebben in de vastgoedbranche. Pieter de Jong en Leen Simonse zijn makelaars die er naar streven om een verlengstuk te zijn, van wat u verwacht bij de verkoop van uw woning. Ellen de Vries en Reino Bouwhuis staan garant voor een soepele administratieve afhandeling van het verkoopproces. Thomas de Jong is het vaste aanspreekpunt voor verhuur en beheer.

De naam Regent staat voor vertegenwoordiger van de koning, onze klant! Wie de naam Regent voert moet ook meer bieden. Met een eigentijdse aanpak en actieve werkwijze bent u bij ons in goede handen. Regent Makelaars loopt voorop in online marketing. Onze #pieterkomtlangs video’s worden enorm goed bekeken (Facebook, Youtube, LinkedIn).

Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht bij die emotie en gericht advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

De jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en gedegen vakkennis maken de organisatie tot een betrouwbare adviseur. Regent Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. De gedragsregels en erecode van VBO passen binnen de door Regent Makelaars gestelde hoge kwaliteitsnorm. Regent Makelaars kunt u ook inschakelen als u op zoek bent naar een hypotheek, taxatie, verzekering of een woningstylist.

Ook hebben wij een uitgebreid wisselend aanbod aan huurwoningen en kunnen wij uw woning beheren (technisch en financieel).

Binnenkort openen wij onze deuren ook in Leeuwarden. Dus bent u op zoek naar een makelaar in Leeuwarden? Wij staan voor u klaar!

 

Regent Makelaars

Kantoor Vestiging Regent Makelaars

Adresgegevens

Zwartsstraat 13
8441 GH HEERENVEEN
KvK nummer: 64613542
BTW nummer: 8557.43.888.B.01

Routeplanner